Pentru acest preparat am folosit:
- 1 bucata punga tortellini cu branza (500 g)
- 1 piept de pui
- 3 rosii
- 1 ardei gras rosu
- 2 cepe mai micutze

Pasul 1: Am fiert pastele dupa instructiuni apoi le-am lasat sa se raceasca.
Pasul 2: Pieptul de pui l-am taiat fasii si l-am pus la fiert in ceaun cu condimente(moderat); am lasat sa scada apa ..si am adaugat ulei lasandu-l sa se caleasca/rumeneasca putin.Am scos bucatile si ceaun si am continuat cu sosul.

Sosul: am curatat legumele; ceapa am taiat-o marunt marunt, ardeiul gras cubuletze mici si rosiile tot cubulete.
In ceaunul meu drag am pus putin ulei, am calit ceapa pana s-a sticlit, apoi am adaugat ardeiul taiat marunt si le-am mai lasat impreuna si am adaugat rosiile.Dupa ce a mai scazut si sucul lasat de rosii am pus cca jumatate cana de apa si le-am lasat sa mai fiarba.
Dupa ce a fiert sosul am adaugat carnitza peste el si le-am mai lasat 2-3 minute la foc mic.

La final a iesit asta:

POFTA MARE!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu