5 noiembrie 2008

Macaroane cu branza la cuptor

Pentru aceasta reteta am folosit:
- 1 bucata punga de 400g paste
- cca 500g branza de vaci
- 250-300g zahar
- 2 oua
Pasul 1: am fiert pastele in apa cu cateva picaturi de ulei; fara sare; le-am "clatit" cu apa rece si le-am lasat sa se raceasca(nu e neaparat)
Pasul 2: am avut la congelator niste branza de vaci framantata cu sare( eu asa fac pastele cu branza si cu sare si cu zahar- dupa reteta bunicii mele; se poate face doar sarate..sau doar dulci,....cum preferati..); de aceea nu am mai pus sare la paste
Pasul 3: am descongelat branza si am amestecat-o cu zahar.
Se "cladeste" dupa cum urmeaza: se unge tava cu margarina, se aseaza primul strat de paste, peste se pune branza si tot asa pana terminati tot cu un strat de paste.
Se bat ouale ca pt omleta si se toarna peste paste( eventual se adauga si niste smantana- eu nu am avut ...deci nu am pus..de data asta...:)....).

Se tin la cuptor pana capata culoare deasupra.
POFTA MARE

Niciun comentariu: