10 februarie 2009

Tarta "Mix"

Am facut o tarta mixta...respectiv...cu de toate...
Aluat:
- cca 300-400 g faina alba
- 1 cub de drojdie
- 1 canita de apa...cca 100 ml
- 1 canita ulei
- 1 praf de sare

Umplutura:
- salam uscat
- 4 buc cabanos
- telemea de vaca
- mozzarela
- jumatate conserva ciuperci
- jumatate conserva rosii
- 4 oua
- 100 g smantana
- oregano

Mod de preparare:
Aluatul: Intr-un vas se pune faina...drojdia dizolvata cu sare[ pe o farfuriuta se pune drojdia si un praf de sare...se amesteca cu o furculita..10 secunde pana devine lichida]...apa..si se amesteca bine bine....daca e prea lipicios se mai adauga faina...apoi..uleiul..si se amesteca energic....pana se omogenizeaza tot...se lasa..langa un loc cald..sa dospeasca..[eu de obicei pun vasul pe calorifer..]

Umplutura:
Salamul si cabanosulse taie felii...



branzeturile se dau pe razatoarea mare...ciupercile si rosiile se toata..nu prea marunt...ouale se bat cu smantana..

Intr-o tava unsa cu ulei se intinde aluatul...cu mana...si se fac si marginile


...se inteapa cu o furculita..pe alocuri....am pus in urmatoarea ordine: telemeaua, salamul, ciupercile, rosiile, cabanosul, mozzarela, oregano si ouale cu smantana...





..rezultatul final....


si o feliutza...



POFTA MARE!

Niciun comentariu: