Avem nevoie de:
- 1 bucata tavita ficatei
- 1 jumatate de lamaie
- 2-3 catei de usturoi
- 50 ml vin alb(sau 100 ml daca mai gusta si bucatarul..:))....)
Mod de preparare:
Ficateii se spala, se curata si se pun intr-o tigaie( eu gatesc preparate de genul la ceaun) in care s-a pus initial putin ulei (eu am pus si putina apa)....ii mai intoarcem de 2 -3 ori pana scade apa (eu pun si capac la vasul in care le prepar..sa se inabuse mai bine).
Cand a scazut apa se pun peste ficatei feliutele subtiri de lamaie si cei 2 catei de usturoi taiati foarte marunt. Se amesteca pana cand simtiti ca aromele au invadat bucataria (cca 5 minute).
Se stinge cu vin.
Noi am servit cu piure de cartofi si gogosari la otet!
POFTA MARE!
Si rezultatul final.....

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu